Wat trekt inbrekers en dieven aan?

Niet-vergrendelde deuren
Een deur die slechts is dichtgetrokken, dus niet goed is afgesloten, is zeer makkelijk te openen. Zelfs de beste cilinder moet geblokkeerd worden!

Open ramen en dakvensters
Ramen zonder goede beveiliging – en natuurlijk open ramen en dakvensters – zijn altijd een welkome uitnodiging voor elke dief. Omdat de inbraakpogingen via de bovenverdiepingen wereldwijd snel toenoemen, moeten ook deze verdiepingen van uw huis voldoende worden beveiligd.

Niet-vergrendelde deuren van hoofd- en zij-ingangen
Deuren zonder toereikende inbraakbeveiliging worden binnen korte tijd geopend. De methoden omvatten onder andere het manipuleren van de cilinder, het afbreken van de cilinder, het afschroeven van het buitenschild en geweldadig binnendringen.

Terras- en balkondeuren zonder beveiliging
De beveiliging van dit type deuren wordt vaak zeer verwaarloost, waar inbrekers meteen gebruik van maken. Zij openen niet beveiligde terras- en balkondeuren zonder problemen door middel van de opheftechniek (schroevendraaier of koevoeten) in luttele seconden.

Onbewaakte kelderramen en -luiken
Kelderluiken en laaggelegen kleine ramen zijn vaak de onderschatte zwakke plek van het huis. Deze zijn bij dieven zeer geliefd als plaats om een huis binnen te dringen.

Goed nieuws:

Professionele inbrekers herkennen hoogwaardige beveiligingstechniek onmiddellijk. Maak het de schurken lastig: De beproefde veiligheidsproducten van EVVA worden wereldwijd gebruikt en bieden volledige bescherming van uw huis of bedrijf.

Meer over de beveiligingsproducten van EVVA