Inbraakwering: Hoe beveilig ik mijn huis het beste?

Dieven komen via ramen en luiken, ze breken deuren open en herkennen gebrekkige beveiligingstechniek onmiddellijk. Eenvoudige cilinders en zwakke sloten ontlokken bij hen slechts een tevreden glimlach, voordat zij aan het makkelijke werk gaan. De hoogwaardige beveiligingstechniek van EVVA maakt daaraan een einde. Een blik op een actuele studie van EVVA en het researchinstituut INTEGRAL toont het duidelijk: De meeste ondervraagten zouden pas inbraakpreventiemaatregelen nemen als bij henzelf of een bekende zou worden ingebroken. Dat wil in veel gevallen zeggen dat er eerst iets moet gebeuren, voordat er actie wordt ondernomen en de inbraakbeveiliging wordt verbeterd. Word niet door schade en schande wijs – met de wereldwijd beproefde producten van EVVA is uw huis goed beveiligd!

Wat beschermt u echt tegen inbrekers?

De eenvoudigste maatregelen kunnen al helpen, zoals deuren altijd op slot doen, ramen niet altijd in de kiepstand laten staan of de deugdelijke, maar toch vaak onderschatte buurtcontrole. Voor echte beveiliging tegen professionele dieven zorgen echter alleen de eerstklas veiligheidsoplossingen. Hoogwaardige oplossing betalen zichzelf terug – vaak zorgt alleen al het merk EVVA dat de inbreker rechtsomkeer maakt.

Mechanische sluitsysteem
De robuustheid van een hoogwaardig mechanisch sluitsysteem kan door niets worden vervangen. EVVA biedt u sleutels aan, zoals 3KSplus of MCS, die voldoen aan zeer hoge veiligheidseisen en die u beschermen tegen illegaal openen, zoals afbreken, openboren of uittrekken, van het cilinder.

Elektronisch sluitsysteem
Ook bij particulieren worden elektronische veiligheidsoplossing steeds populairder. Het Xesar-systeem van EVVA vervangt de sleutel, het is makkelijk te bedienen en is zeer comfortabel: Het identificatiemedium voor het beslag, wandlezer of de electronische cilinder houden – en u kunt uw deuren open- en dichtmaken. Er is geen ingewikkelde bekabeling nodig!